Angol Cégalapítás a Kickstarterhez

 

 

Magyarországon is egyre többen ismerik a Kickstarter kifejezést, amely lényegében arról szól, hogy ha van egy jó ötletünk, de nincsen hozzá elég pénzünk, akkor a Kickstarterre felregisztálva gyakorlatilag pénzt gyűjthetünk az ötletünkhöz, így valósítva meg az álmunkat, álmainkat.

 

Az oldalon csak cégek, illetve vállalkozások regisztrálhatnak.

Mivel magyar cégek NEM regisztrálhatnak az oldalon, így (kicsit megkerülve) angol céget kell alapítanunk, s máris regisztrálhatunk az oldalon!

 

Ahhoz, hogy ez minél kedvezőbb lehessen, -hiszen nem a cégalapításra akarjuk elkölteni az összes félre rakott pénzünket- figyelmébe ajánljuk angol cégalapítási foldereinket (mappáinkat) a cégalapításon gondolkodóknak.

 

 

Angol Cégalapítási mappáinkat megtekintheti webshoppunkban, a következő linkre kattintva:

 

http://simfalogic-webshop.com/cegalapitasi-artablazat/

 

 

Ezek közül is kiemelve a 

 Basic foldert, amely a legegyszerűbb és legolcsóbb variáns.

 

 

Könyvelés tekintetében, addig amíg a kickstarteren kitűzött pénz összegét, illetve a kitűzött határidőt el nem érjük, nincs nagy  tennivalónk angol cégünkkel.

 Nem szükséges könyvelési szerződést sem kötni addig, amíg a project el nem indul. Így a lehető legkevesebb pénzből is megvalósíthatjuk álmainkat, és a megálmodott projectekhez  mi így próbálunk meg a magunk szerény eszközeivel hozzájárulni, a nálunk, Kickstarterezéshez céget alapítók vágyaihoz.

 

Megvalósításért,

 

és bővebb információért látogasson el társcégünk honlapjára, ahol teljes felvilágosítást kaphat a cégalapítástól kezdve, a bankszámlanyitásig.

(mert hogy legyen hova utalniuk a sok összegyűjtött millió dollárunkat :-)

 

További bővebb info tehát: http://www.angolcegalapitas.co.uk/kickstarter/

 

 

 

A Kickstarter oldalára való eljutáshoz kattintson ide:

 

https://www.kickstarter.com

 

 

 

Megrendelés folytatásához az “Ügyfélkapu”  (jobb oldalon felül, a menüben) linkre kattintva regisztráljon saját adataival egy fiókot. A kiválasztott cégalapítási foldert az elkészült fiókjában már a “Shop” gombra kattintva (a fejlécben, a bal felső részen) tudja ez után a megrendelésének díját PayPal fizetéssel vagy Banki utalással a Simfalogic Corporation részére kiegyenlíteni.

Amint a befizetés megérkezik, a cégalapítási folyamatot elindítjuk, és minden további lépésről tájékoztatást küldünk.

Print Print | Sitemap Recommend this page Recommend this page
Copright 2014 - 2018 © Simfalogic Accountancy Ltd Phone: +3670-550-28-04; +44 (0) 140-337-29-12; Fax +44 (0) 134-252-3133; Mobile: +44 (0) 7550-51-44-79; +44 (0) 7550-14-1337; Email: angolkonyveles@simfalogic.co.uk; angolkonyveles@gmail.com